Peluang PerniagaanJom Jana Pendapatan sehingga 5-Angka sebulan!
"KENAPA MASIH MENUNGGU DAN MENUNGGU, BERTINDAKLAH SEKARANG JIKA TIDAK MAHU MENJADI DIKALANGAN ORANG YANG RUGI"

Tawaran ini hanya sah untuk orang yang mahu bebas daripada kekangan wang dan masa dalam  membuat apa jua keputusan penting dalam kehidupan......

Saya pasti soalan-soalan ini bermain difikiran anda :-

> Berapakah bayaran keahlian?
> Berapakah modal untuk memulakan perniagaan?
> Perlukah saya menghadiri perjumpaan setiap minggu?
> Bagaimana saya mahu mempelajari selok belok pengetahuan berkenaan produk?
> Bagaimana nak memasarkan produk?

USAH BIMBANG!!

Kerana dengan menyertai ahli kumpulan kami, anda pasti tidak akan menyesal. Malahan anda akan berkata "Kenapalah baru sekarang aku jumpa...". Kenapa saya dengan yakinnya berkata begitu??

Untuk pengetahuan anda, ahli kumpulan saya di dipimpin oleh Mommy Lyna dimana beliau sangat serius menjual produk kesihatan Shaklee sejak tahun 2010. Dia memperolehi pangkat "Master Coordinator"  selepas 2 tahun kemudian dengan hanya membuatnya secara "PART TIME". Dan beliaulah satu-satunya ahli Shaklee dalam rangkaian Euphoria yang menyandang gelaran Master Coordinator dengan hanya mengerjakannya secara part-time.

Perlu diingat, bahawa kejayaan kami berasaskan jualan produk terus kepada pengguna semata-mata. Kami langsung tidak mengamalkan strategi mencari downline secara agresif sehingga memaksa pembelian stok puluhan ribu semata-mata untuk mendapatkan bonus bulan pertama yang tinggi. Malah, tindakan tegas; seperti digantung atau dilucutkan keahlian, akan diambil sekiranya didapati mana-mana ahli yang mengamalkan teknik sedemikian.
Ini bagi memastikan pasaran terpelihara untuk kepentingan & keharmonian bersama.

Jom, saya tunjukkan apa yang anda perolehi sejurus selepas mendaftar menjadi ahli kumpulan elit kami.
 Ebook PercumaDikemaskini 2012
4-Angka Shaklee: Strategi Meraih Pendapatan 4-Angka Dengan Shaklee Tanpa Perlu Menyusahkan Pelanggan Dan Membebankan Downline
Mommy Lyna sendiri yang mengarang 69 mukasurat Ebook ini khas untuk kumpulan elit kami. Di dalam Ebook ini beliau kongsikan segala rahsia bagaimana beliau menghasilkan jualan luar biasa sejak aktif dengan penjualan produk Shaklee secara part-time.
Mommy Lyna sengaja menyediakan jalan pintas ini agar anda terus tahu teknik mana yang berkesan dan sebaliknya. Dengan cara ini, anda boleh mengorak langkah pertama dengan lebih yakin. Dengan isinya yang sentiasa dikemaskini sejajar dengan perubahan arus semasa, anda tak perlu buang masa menggunakan teknik jualan yang belum tentu berkesan.
Kumpulan Sokongan

Lebih drp 500 Ahli
Kumpulan Rahsia (Secret Group) di Facebook
Dalam kumpulan ini anda boleh bertanyakan apa juga soalan berkenaan produk, teknik jualan mahupun persoalan peribadi yang bermain di fikiran. Ahli kumpulan ini sangat membantu dalam menyelesaikan permasalahan ahli kumpulan yang lain atas dorongan ingin berjaya bersama-sama. Jujurnya, berjaya seorang adalah sangat membosankan.
Kelebihannya, anda tak perlu meluangkan masa khas untuk turut sama dalam perbincangan. Anda boleh sertai perbincangan di masa-masa terluang; seperti menunggu train atau sambil menyusukan anak dsb.
Kelas Bimbingan
Seluruh Negara
Kelas Bimbingan Secara Bersemuka (Face-to-Face)
Walaupun tunjuk ajar dan sokongan yang diberikan menerusi kumpulan rahsia di Internet sudah memadai, Mommy Lyna masih menjalankan bimbingan dalam kelas kepada sesiapa yang berkelapangan. Setakat ini, beliau sering ke Pulau Pinang, Kuantan, Kota Bahru dan Kuala Lumpur; berdasarkan kehendak dan permintaan ahli setempat.
Malah, untuk tujuan ini, beliau membeli MPV yang lebih selesa untuk membolehkan beliau sekeluarga mengembara ke kota berdekatan anda setiap 2-3 minggu. Mommy Lyna sanggup habiskan hari minggu bersama anda jika itu yang anda perlukan.
Mentor Berkaliber


Setiap Masa
1-1 Coaching & Mentoring
Punca utama kenapa peniaga kecil gagal untuk 3 tahun pertama adalah kerana ketiadaan mentor. Keperluan mentor yang berpengalaman sangat penting dalam mempengaruhi rentak kejayaan anda. Ini kerana nasihat mereka adalah berdasarkan pengalaman yang tiada tolok bandingnya.
Melihat kepentingan Mentor dalam mempengaruhi kejayaan anda, Mommy Lyna korbankan kerjaya sebagai jurutera di salah sebuah syarikat minyak & gas terkemuka dunia untuk memberi tumpuan sepenuh masa mendidik dan membimbing anda; ahli berdaftar kumpulan elit kami.
 Sokongan Suami

Man-to-Man Talks
 Perkongsian Bijak Suami
Tidak ada satu pun kumpulan Shaklee lain yang memiliki kelebihan ini. Dalam Member Area nanti, anda berpeluang untuk mempelajari   pelbagai idea dan pendapat menarik yang dikongsi oleh suami Mommy Lyna sendiri. Saya sangat yakin anda takkan perolehinya di mana-mana buku perniagaan mahupun seminar berdekatan kerana idea perniagaannya sangat luar biasa.
Suami beliau hidup dalam dunia korporat. Cara beliau berfikir jauh berbeza dengan pendekatan peniaga kecil. Gabungan idea ini bukan sahaja memantapkan perniagaan anda, suami anda juga pasti 'cair' dengan penulisan beliau sehingga membuatkannya menyokong perniagaan Shaklee anda 1,000%! Jika anda memiliki suami yang sukar untuk dipengaruhi, inilah pendekatan paling short cut yang difikirkan sesuai.
Amalan Rohani


Lancar & Berkat
Penekanan Amalan Rohani
Selain diajar teknik pemasaran Internet, anda juga akan dididik tentang kepentingan amalan-amalan rohani. Amalan-amalan asas seperti doa, istighfar, selawat dsb amat dititik beratkan agar hati sentiasa suci dan diri sentiasa bersih. Ini membolehkan usaha yang kita jalankan lebih berkat.
Hanya dengan hati yang dekat kepada Allah saja lah yang membuatkan kita berdoa sepenuh hati mengharapkan sesuatu. Dan dengan diri yang sentiasa pasrah dengan ketentuan Allah juga lah yang membuatkan kita mudah bersyukur sehingga dibuka pelbagai pintu rezeki yang tidak disangka-sangka. Ini yang sering ditanam oleh Mommy Lyna kepada anak buahnya,  MAGIC yang Allah janjikan. Zakat jangan lupa!

Maaf, anda takkan dapat mana-mana tawaran di atas sekiranya gagal menjadi ahli berdaftar di dalam kumpulan elit kami. Tolong jangan merayu untuk mendapatkannya.

Selain daripada kelebihan di atas, anda juga berhak menikmati kelebihan menjadi ahli Shaklee. Antaranya:-
  • Member Kit Shaklee - Di dalamnya terdapat manual, panduan dan etika dalam menjual produk Shaklee.
  • Diskaun, Points & Komisen - Membeli dengan harga diskaun serta menikmati tawaran hebat dalam bentuk points & komisen.
  • Kelas Anjuran Shaklee - Boleh menyertai kelas berkenaan produk atau motivasi jualan di cawangan Shaklee berdekatan.
Apa yang anda perlu lakukan sekarang ialah:
  • Daftar Sebagai Ahli dengan kos RM65 sahaja; tambahan RM10 untuk pos Member Kit. Risikonya sangat rendah dengan kos yang sangat murah untuk menikmati kelebihan sebagai ahli tanpa syarat pembelian minimum. Hubungi saya jika berminat untuk mendapatkan keahlian percuma.
  • Selongkar Rahsia Elit kami menerusi ebook 4-Angka Shaklee percuma, membaca dokumen dan topik yang dibincangkan dalam kumpulan rahsia agar jelas tentang langkah pertama dan tanyakan terus soalan kepada saya untuk sebarang kemusykilan yang perlukan penjelasan.
  • Kongsikan Ilmu Dengan Suami anda (jika ada). Ini sangat penting agar apa yang bakal anda usahakan diberkati. Jika tidak, paksa suami anda untuk membaca blog suami saya. Jika beliau bukan jenis suka membaca blog, cetak isi kandungannya untuk kefahaman suami anda.
  • Mulakan Langkah Pertama jika anda sudah benar-benar yakin atau sekadar ingin menguji pasaran. Ia merupakan fasa paling kritikal kerana anda perlu belajar dan menjual pada masa yang sama. Pengurusan masa sangat penting. Jangan lupa berdoa agar dipermudahkan urusan.
Tukarkan masa yang anda sering habiskan menonton TV dengan keuntungan hasil jualan produk halal.
Lagi lama anda berfikir, lebih tinggi risiko untuk tidak berbuat apa-apa sehingga membuatkan anda menyesal kerana menghabiskan masa dengan unsur-unsur yang langsung tidak berfaedah.

Hubungi saya (Ifa) di talian 017-8474026, emelkan kepada ifacintavitamin@gmail.com atau PM facebook Nur Afifah Syahidah (Ifa Tasya Shaklee) atau lawat facebook page CintaVitamin untuk masa depan yang lebih cerah.


Salam Ikhlas,
Nur Afifah Syahidah ( Pengedar Shaklee yang Sah , ID : 869584)

*P/S: Shaklee adalah syarikat pengeluar dan pengedar vitamin, pengurusan berat badan, produk kecantikan & produk kegunaan rumah yang berasaskan unsur semulajadi no 1 di US. Shaklee menjual semua produk-produknya menerusi sistem Multi-Level-Marketing (MLM).
*P/S: Euphoria adalah kumpulan pengedar yang menjalankan promosi produk Shaklee menerusi Internet; seperti blog, facebook & twitter. Mommy Lyna adalah salah seorang ahli berdaftar di bawah kumpulan Euphoria namun mempunyai kumpulan elit tertutupnya sendiri bagi tujuan latihan khusus.
*P/S: Setiap ahli elit Mommy Lyna juga secara tak langsung adalah ahli rangkaian Euphoria, berhak menyertai aktiviti, tawaran, forum & kelas anjuran kumpulan Euphoria.
*P/S : Saya adalah salah seorang ahli elit di dalam susur galur Euphoria dan terlibat secara aktif dan agresif.

0 comments:

Post a Comment

Segala tempahan,pertanyaan dan maklumat boleh hubungi kami disini :
SMS - 0178474026 (ifa)
ifacintavitamin@gmail.com
atau
boleh tinggalkan komen anda dibawah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...